Video marketing

Video marketing

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. En een video zegt meer dan een foto. Kies dus voor een video en bereik meer mensen met jouw product. Video marketing is een nieuwe hedendaagse manier om potentiële klanten te bereiken door middel van een originele aanpak. 

Een goede promotievideo houdt niet enkel in je product in beeld te brengen, maar het te laten spreken. Iedereen kan tegenwoordig filmpjes maken met een smartphone. Doormiddel van een promotie video creëren wij echter meer, wij creëren een verhaal.

Met de juiste uitrusting en precisie kan je elk product omtoveren tot iets nieuws, iets beters en iets dat aanspreekt. Hier komen wij in het verhaal. Wij maken samen met jou een promotievideo die wordt bekeken en onthouden door zowel huidige als potentiële klanten. 

Bij Sharkmedia beschikken wij over het nodige “state of the art” materiaal en de laatste nieuwe software. Indien u overtuigd bent van de waarde van dergelijke video maken wij zo snel mogelijk een afspraak.  Met onze drones en professionele camera’s filmen wij jouw product uit meerdere perspectieven. 

Voor de montage beschikken we over de juiste programma’s om van de beelden een vloeiend en mooi geheel te maken.

Vastgoed video's

Evenementvideo's

Productvideo's

Put your energy into making things that are likeable, not some douchey social media strategy.

- Matthew Inman, AKA The Oatmeal

Vragen over video marketing? Wij helpen u graag verder!

+32 471 46 83 50

Dit zeggen onze klanten

In enkele weken tijd verdriedubbelde Sharkmedia de aanvragen via onze website. Sindsdien blijven we samenwerken en het resultaat is geweldig. Als je iets te tonen hebt brengen ze het spectaculair in beeld met een drone-filmpje.

SharkMedia - Lucas Robberechts EnergyKing
Lucas Robberechts Zaakvoerder EnergyKing

De mannen van SharkMedia hebben meer dan goed werk geleverd; zij wisten onze wensen perfect om te zetten in een overzichtelijke facebook-pagina. Zij weten zeer goed waarop te letten om deze pagina goed zichtbaar te maken voor het doelpubliek. En dit allemaal binnen de afgesproken termijn. Nogmaals bedankt!

Sigrid Simons Advocaat-vennoot Simons & Cleeren advocaten