Social media marketing

Social media marketing

Gebruik social media marketing om uw bedrijf te laten groeien. Verlies geen tijd en potentiële klanten door zelf te experimenteren maar zet direct een specialist aan het werk.

Wat is social media marketing?

Social media marketing kan voor een bedrijf een kans of een bedreiging vormen. Zorg ervoor dat het een kans wordt. In samenwerking met uw bedrijf zorgt SharkMedia ervoor dat jullie deze kans kunnen grijpen en volledig benutten.

Social media marketing is een complex maar sterk wapen waarmee je de concurrent altijd een stap voor kan zijn.

Door het frequent onderhouden van je social media komen er elke dag nieuwe klanten bij en behoud je de oude. 

SharkMedia helpt je met het plaatsen van de juiste content, de content die je klanten willen zien. Wij helpen met het maken en ondersteunen van je pagina’s en het creëren van advertentie campagnes om zo effetiever het beoogde doel te bereiken

Analytics

Er wordt altijd voor gezorgd dat er zoveel mogelijk gegevens verzameld worden zodat het makkelijk is om bij te sturen waar dit eventueel nodig zou zijn. 

online marketing ondersteuning

Ondersteuning

Wij staan altijd klaar om u bij te staan bij vragen of moeilijkheden. Wij willen samen met u uw doelen verwezenlijken. Je kan ons altijd bereiken voor de nodige bijstand. 

The first rule of social media is that everything changes all the time. What won’t change is the community’s desire to network.

- Kami Huyse

Dit zeggen onze klanten

In enkele weken tijd verdriedubbelde Sharkmedia de aanvragen via onze website. Sindsdien blijven we samenwerken en het resultaat is geweldig. Als je iets te tonen hebt brengen ze het spectaculair in beeld met een drone-filmpje.

SharkMedia - Lucas Robberechts EnergyKing
Lucas Robberechts Zaakvoerder EnergyKing

De mannen van SharkMedia hebben meer dan goed werk geleverd; zij wisten onze wensen perfect om te zetten in een overzichtelijke facebook-pagina. Zij weten zeer goed waarop te letten om deze pagina goed zichtbaar te maken voor het doelpubliek. En dit allemaal binnen de afgesproken termijn. Nogmaals bedankt!

Sigrid Simons Advocaat-vennoot Simons & Cleeren advocaten