Content marketing

Content marketing

De meeste bedrijven weten hoe belangrijk het onderhouden van hun sociale media via content marketing kan zijn voor de groei van hun bedrijf. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om de juiste content te voorzien op elk kanaal. Wij bij SharkMedia kunnen u hier een oplossing bieden door creatieve content te voorzien op uw sociale media.

Online marketing is bezig aan een enorme evolutie. De klant heeft steeds minder aandacht voor willekeurige en doelloze commerciële boodschappen. Ze willen aangepaste reclame zien, die hen persoonlijk vooruit kan helpen.

Wij bij SharkMedia hebben dit al een tijdje door. Daarom zoeken wij steeds naar nieuwe manieren om specifieke content te creëren die het beste bij de interesses en wensen van uw klant past.

Door middel van onze content creatie proberen wij zoveel mogelijk touchpoints te creëren aan de zogenaamde customer journey. Op deze manier krijgen potentiële klanten een beter begrip en inzicht in de diensten geleverd door uw bedrijf.

Content Marketing is no longer a numbers game. It’s a game of relevance.

– Jason Miller

Dit zeggen onze klanten

In enkele weken tijd verdriedubbelde Sharkmedia de aanvragen via onze website. Sindsdien blijven we samenwerken en het resultaat is geweldig. Als je iets te tonen hebt brengen ze het spectaculair in beeld met een drone-filmpje.

SharkMedia - Lucas Robberechts EnergyKing
Lucas Robberechts Zaakvoerder EnergyKing

De mannen van SharkMedia hebben meer dan goed werk geleverd; zij wisten onze wensen perfect om te zetten in een overzichtelijke facebook-pagina. Zij weten zeer goed waarop te letten om deze pagina goed zichtbaar te maken voor het doelpubliek. En dit allemaal binnen de afgesproken termijn. Nogmaals bedankt!

Sigrid Simons Advocaat-vennoot Simons & Cleeren advocaten